“Selepas Bergadvh, Berhempas Pulas Kami Akan Berkahwin” Aiman Hakim Ridza

Umum mengetahui tentang hubungan rapat antara pas4ngan pelakon Aiman Hakim Ridza dan Zahirah MacWilson yang telah pun mengikat tali pertunangan pada 8 Jun tahun lalu. Kemesraan kedua-duanya tidak dapat disembunyikan lagi menerusi video dan foto yang sering dikongsikan di akaun sosial media masing-masing. Memang betul-betul sweet. Mereka pernah membuat pengumuman kepada media mengatakan mereka bakal bernikah pada Februari tahun ini, namun tarikhnya masih belum ditetapkan.

 

View this post on Instagram

 

1st January 2020

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on


Kedua-dua gambar ini dimuat naik di akaun Instagram masing-masing semalam sempena menyambut kedatangan tahun baru 2020.

Semalam, Zahirah MacWilson memuat naik satu video mesra mereka berdua yang mendapat lebih 265k views. Dalam video tersebut kelihatan mereka sedang sibuk membeli-belah perkakasan rumah di Ikea. Apa yang menjadi perhatian ramai adalah apabila Aiman menyebut ayat, ”Will you marry me?” dan pertanyaan itu dibalas dengan anggukan oleh Zahirah. Alahai, cairnya…

Baru beberapa jam memuat naik video ini, ruangan komen telahpun dipenuhi dengan kata-kata pujian dan doa daripada netizen. Masing-masing tidak mahu terlepas mendoakan kebahagiaan untuk kedua-dua pas4ngan bakal pengantin ini.

Siap ada yang ramal mungkin mereka bakal memilih tarikh 2 Februari 2020 (020220)? Hmm, mungkin jugak kan sebab tarikh cantik tu. Korang rasa? Apa-apapun, kami mendoakan semoga semuanya berjalan dengan lancar seperti apa yang dirancangkan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Zahirah MacWilson

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.