“Tak Ketvm Mesti Mabvk” Netizen Panas Hati Tengok Video Kereta Ini Langgarr Dari Belakang Secara Tiba-tiba

Tidak boleh dinafikan lagi, penggunaan kamera dalam kereta atau lebih familiar dengan panggilan dashcam, adalah sangat penting. Rakaman dari dashcam boleh digunakan sebagai penyelamat sekiranya berlaku pertelingkahan selepas berlakunya kemalangan.

Begitulah yang terjadi kepada @lilyxxamirah apabila kereta yang dipandu suaminya dilanggar dari belakang secara tiba-tiba. Cuba korang tengok video kejadian tu kat bawah ni.

Apa masalah kau?

Admin pun tak pasti kenapa kereta tu langgar dari belakang. Nak kata kereta depan tu berhenti, tak nampak pulak macam berhenti. Entah lah…

Ini keadaan kereta mangsa ayng dilanggar dari belakang. Mungkin boleh jadi dia mabuk, mungkin juga dia tengah ralit main telefon. Hmm macam-macam. 

Kalau tiba-tiba kena sawan tu memang tak boleh kawal dah. Tapi bahaya weh untuk orang sekeliling. Tak pasal-pasal kena langgar. 

Itulah yang admin cakap tadi. Mungkin dia ralit main phone atau buat something sampai hilang fokus. Apa sekalipun yang dia buat, memang sangat bahaya kepada pengguna jalan raya yang lain. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.