“P0wer Ah Tangkap Pakai Tangan” Netizen Terkejvt Tengok Pemuda Ini Slumber Tangkap BIawak Guna Tangan

Sapa kat sini takut biawak? Admin sarankan korang yang takut biawak tu teruskan baca atas risiko sendiri lah ye.

Ni admin nak share sikit pasal kejadian penangkapan biawak oleh sekumpulan pelajar sekolah yang viral baru-baru ni. Apa yang menarik perhatian para netizen ialah cara tangkap biawak tu. Macam mana cara tangkap tu, korang tengok video oleh @hapiez_ kat bawah ni.

Tangkap pakai tangan weh

Ish admin tengok video ni pun rasa nak melompat. Bukan sebab geli, tapi sebab terikut perangai orang yang ada dalam video ni. Penuh drama. 

Tak kira lah besar ke kecik ke, kalau dah sampai masuk rumah admin, confirm terus call bomba. Takde maknanya nak kejar-kejar dah. Terus serahkan pada yang pakar. 

Tak sempat nak pegang ekor lagi dia dah pusing mengadap kita sambil keluarkan lidah. Nanti kena gigit tak memasal je kan. Biar je lah orang yang betul-betul pro buat kerja. 

Memang terhibur lah weh. Walaupun admin geli tengok, tapi tetap gelak gak. Yang peliknya macam mana boleh terlepas balik walaupun dah masuk guni. Admin harap biawak tu dah kena tangkap dan jangan terlepas untuk kali ketiga sudah lah. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.