“Pr0palah Weh” B0nda Aliff Syukri ‘Terkant0ikan’ Sajat, Leb@m Rupanya Bukan Dipvkul Tapi Aklbat Jatvh

Panas betul semalam apabila Sajat tiba-tiba memuat baik gambarnya konon dipukul oleh teman lelaki, Coach Yin sehingga lebam. Teruk jugak min tengok lebam di tangannya tu!

Dalam pada itu, Coach Yin pun ada memuat naik kenyataan balas di Instagramnya yang mengatakan semua yang berlaku bersebab dan dia takkan berbuat begitu kalau Sajat tidak bermulut lancang dan suka mempergunakan orang. Haih macam-macam! 

“Sajat jatuh tinggi dari tingkat 4, luka kaki maybe patah!” 

Namun nampaknya apa yang berlaku di antara Sajat dan Coach Yin ni didakwa mungkin ‘gimik’ semata-mata seperti yang diteka segelintir netizen selepas mereka nampaknya ‘dikantoikan’ secara tak sengaja oleh Bonda Rozita Ibrahim, ibu kepada Aliff Syukri.

Menerusi posting Instagram Bonda Rozita, semasa mereka bercuti di luar negara bersama-sama, Sajat katanya telah jatuh dari tingkat 4 pada hari terakhir percutian mereka. Lebih teruk lagi, Bonda Rozita mengagak yang kaki Sajat kemungkinan patah dan luka.

 

View this post on Instagram

 

Pengalaman travel cari barang stokis , pengedar, follower dan utk peraduan gali harta karun di web jrm.my.com ( kena drg sini selain up to date utk jimat kos kena cari sini ) semuanya utk stokis , pengedar, staf dn follower , peraduan gali harta karun..Utk diri sendiri hanya beg micheal khors je sy beli dn fridge magnet..!! . . Kami ke London dulu, lepas tu Paris, patah balik ke London seterusnya ke Dublin, netherland, holand last ke Amsterderm terus balik ke Kl . Masa hari last tu Sajat jatug tinggi dr tingkat 4, luka kaki myb patah ..!! Kesian sajat yg si Kri sempat lgi merakam sajat kesakitan ( Kri mmg x semegah perangai dia ..rasa nk cepuk je dia siap gelak lepas tu ..!! Kurang asam ) . Paginya Puan Anne yg femes dgn @nasilemak_amsterdam kasi kami maknan panas2.. kenyang penuh berkat syukur pd Allah mmg power masakannya..

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on


“Propalah weh, dia dah delete kat IG” – Netizen

Ternyata netizen sekarang dah bijak dalam menilai keadaan, ramai di antara mereka menyedari akan posting Bonda Rozita tu dan sudah mengagak perkara ini hanya sekadar gimik semata-mata.

Apa-apapun kalau betullah Sajat telah dipukul Coach Yin, min harap mereka dapatlah selesaikan hal ini dengan baik. Tak elok bersengketa sampai pukul-pukul ni. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.