Teruj4nya Aafiyah, Siap J0get Lagi Dapat Hadiah Dari Peminat

Siti Aafiyah anak Dato Siti Nurhaliza semakin menjadi perhatian peminat. Semakin comey dan bijak. Melalui video yang selalu di rakam Dato Ct dan pengasuhnya Aafiyah sentiasa suka menari dan sangat ceria seperti ibunya. Alahai siapa tidak geramkan tengok gelagat bijak si cilik ini. Mungkin Aafiyah selalu terdedah dengan persekitaran muzik dan persembahan ibunya membuatkan dia suka muzik dan j0get.

Aafiyah juga selalu mengikut Dato Ct membuat konsert, show dan juga event. Alahai sudah belajar melayan peminat ye. Aafiyah juga nampak tidak kekok apabila persekitaran ramai orang dan sentiasa tersenyum, manis ikut ibu ye.

Melalui perkongsian video dari instagram Aafiyah, Aafiyah menari sambil pakai beg pemberian dari peminatnya. Comey habis tengok berkali kali min ulang nak tengok Aafiyah joget.

Rata rata netizen memuji, ramai yang menyatakan Aafiyah comel dan bijak. Dan ramai juga terhibur dengan gelagat Aafiyah.

Pandainya Aafiyah baca kad ye. Alahai, ingatkan ibu je ramai peminat rupanya Aafiyah pun dah ramai peminat selalu dapat hadiah dari peminat.

Reaksi teruja Aafiyah setiap kali menerima hadiah membuatkan ramai terhibur

Comelnya baju pony, Aafiyah tetap excited walaupun berkali kali dapat hadiah. Bertuah Aafiyah kecik kecik dah penuh hadiah dari peminat dah besar mesti sama popular dengan ibu ini.

Banyak lagi video video yang di kongsikan Dato Ct dan pengasuhnya, Dato Siti juga pernah membuat live sebelum ini mengucapkan terima kasih kepada peminatnya, kerana memberi hadiah kepada Aafiyah. Dato Siti juga teruja apabila mendapat telekung solat untuk Aafiyah tudung comel, dan lain lain hadiah.

Selain itu, Aafiyah juga pernah dapat macam macam jenis beg, anak patung dan macam lagi hadiah. Budak mana tidak suka dapat hadiah kan. Naluri seorang kanak kanak suka kejutan, reward, mainan, barang baru.

Semoga Siti Aafiyah sentiasa menjadi anak yang baik solehah dan penghibur hati ibu dan ayah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: video viral

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.