“Beranlnya Dia Tak PakaI T0peng” Pemuda Dlsamvn SIang-SIang Atas HIghway Kat Serdang

Persekitaran sekarang makin lama makin tak selamat, mudah-mudahan perkongsian ini dapat mengajar kita untuk lebih berhati-hati terhadap persekitaran ini.

Kes berlaku di sebuah lebuhraya di kawasan UPM, dimana ada pemandu yang disamun pada waktu tegah hari. Selama ini kita fikirkan penunggang motorsikal yang bahawa, naik kereta selamat tapi dalam video tang tengah viral ini telah mendatangkan rasa bimbang.

Gila betul lah siang-siang pun menyamun 

Kalau diperhatikan, penyamun itu langsung tak pakai topeng dan berani samun waktu jalan tengah tak sunyi, waktu siang hari lagi.

Mangsa dikatakan sedang trauma namun tidak mengalami sebarang kecederaan berat. Ia telah mendatangkan rasa bimbang netizen kerana melihat kejadian ini berlaku depan mata.

Tapi ramai juga yang bitter kecam orang yang tukang rakam dan tindakan mangsa yang tak lawan penyamun tu.

Scarynya – Netizen

Bagaimanapun, suspek telah pun ditangkap cuma ia telah mendatangkan rasa bimbang netizen. Hati-hati lah dikeliling kalau nampak jalan macam sunyi boleh ke hati-hati.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.