Kub0r Bekas Isteri Pelawak P0pular DIgal! Semula

Pasukan f0rens!k dan penyel!dik dari Bandung P0lrest@bes diarahkan untuk menggali semula kub0r bekas isteri pelawak popular di Indonesia, Sule, Lina Jubaedah.

Seperti yang dilap0rkan oleh Dream.co.id, Sule menyatakan rasa hairannya dengan penyak!t kr0nik yang menyeb@bkan bekas isterinya men!nggal dunia. Selama mengenali bekas isterinya, Sule merasakan bahawa aruuwah tidak mempunyai penyak!t yang ser!us.

Menurut Sule, selama menjadi isterinya, Lina tidak pernah memiliki riw@yat penyak!t ser!us. Malahan, mend!ang merupakan seorang wanita yang jarang sak!t.

Anak Lelaki Buat Lap0ran P0lis

Kubur aruuwah akan digali semula setelah pihak p0lis menerima lap0ran dari anak lelaki Lina dan juga seorang penyanyi Rizky Febian, pada hari Isnin lalu (6/1/2020).

Rizky membuat lap0ran kepada pihak p0lis kerana dia juga merasakan ada sesuatu yang aneh tentang kem4tian ibunya.

Bukan sahaja menggali kub0r, p0lis akan menjalankan pr0ses aut0psi pada tub0h mend!ang.

“Nanti hasil sias@tan dari pasukan f0rens!k akan dianal!sis penyeb@b kem4tian si m4ti,” kata Ketua Bidang Hubungan Masyarakat Polda Jabar Kombes S Erlangga.

Walaubagaimanapun, proses penggalian semula kub0r itu terp4ksa ditunda kerana hujan di mana pada awalnya ia dijadualkan bermula jam 8 pagi (Waktu Indonesia Barat). Di tempat kejadiian, terlihat khemah merah dipasang dan keluarga mend!ang juga nampak menunggu proses penggalian kub0r sambil menangis.

Suami Lina, Teddy Ditud0h AmaIkan Imu Hitam

Dipetik dari Suara.com, ada tud0han yang mendkwa suami terkini Lina yang dikenali sebagai Teddy mempunyai sihiir hitam. Tud0han ini dit0lak dengan serta-merta.

“Saya tidak tahu bagaimana sihiir hitam, sihiir putih dan sebagainyaa,” kata Teddy, Rabu (1/8)

Keputusan Aut0psi akan diketahui dalam 2 minggu

Selepas proses  penggalian kub0r selesai, mayat Alm4rhumah Lina segera dibawa ke H0spital Hasan Sadikin untuk bed4h s!asat. Pesuruhjaya Saptono menjelaskan, proses penggalian dapat berlangsung sehari, dan pemer!ksaan m4kmaI mengambil masa dua minggu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: murai.com/dbongkar

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.