“Suami PalIng Tervk Alhan Ingatkan Baby Lelaki” Suraya Borhan Bakal TImang Anak Perempuan April Ini

PENYAMPAI Suria FM, Suraya Borhan teruja apabila mengetahui dia bakal menimang cahaya mata perempuan pada April ini.

Suraya, 37,  berkata pada awalnya dia dan suami Mohd Johanif menjangkakan bayi lelaki, namun sangkaan mereka meleset apabila doktor mengesahkan anak dalam kandungan itu adalah perempuan.

“Kami dah buat pemeriksaan doktor tiga minggu lepas dan mendapati anak dalam kandungan ini adalah perempuan.

“Sebenarnya masa awal mengandung dulu, saya dan suami ingatkan lelaki sebab awal-awal mengandung dulu suami yang kena alahan… kata orang kalau suami yang kena alahan, besar kemungkinan baby lelaki!

“Alhamdulillah… pemeriksaan doktor baru-baru ini dah nampak jantina! Sebenarnya tak kisah pun lelaki atau perempuan, asalkan bayi sihat dan lahir dengan selamat,” katanya.

Suraya umumkan berita kehamilannya pada Oktober tahun lalu.

Sementara itu, penyampai Suria Petang ini memberitahu dia sudah membuat persiapan awal bagi menyambut kelahiran puteri sulungnya itu.

Malah, proses kehamilannya juga dipermudahkan apabila dia tidak mengalami sebarang alahan atau mengidam sesuatu yang ‘pelik-pelik’.

“Persiapan untuk baby pun dah beli sikit-sikit sebab tak nak nanti saat-saat akhir terpaksa beli banyak sekaligus, jadi setiap bulan kita sediakan apa yang perlu.

Suami alami alahan teruk, pening, loya nak pitam sampai tak boleh nak pergi kerja

SURAYA

PENYAMPAI SURIA FM

“Sekarang ni kandungan dah nak masuk tujuh bulan, saya tak ada alami alahan atau mengidam, mudah sangat. Bayi pun sangat-sangat aktif dan saya masih boleh buat aktiviti harian seperti biasa.

“Tapi yang peliknya suami pula yang kena alahan tu… semasa bulan pertama kehamilan, dia paling teruk pening-pening, loya, nak pitam sampai tak boleh nak pergi kerja, tapi sekarang semua dah okay,” ujarnya.

Suraya mendirikan rumah tangga dengan Mohd Johanif Mohamed Nadzirin pada April 2013.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: mStar

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.