“Bila Pak Sheikh Melecvr Alr Panass,” Iesya T0h K0ngsi Detlk Cemass Anak Melecvr Separuh Badan, M0hon Ibu Bapa Jangan Leka

Mengimbau kembali detik cemas yang berlaku kira-kira setahun lalu, pengacara Iesya Toh berkongsi perkembangan terkini anaknya, Harraz Daiyan yang melecur akibat air panas.

Jelasnya, ia memberikan banyak pengajaran buat dirinya serta suami agar lebih berhati-hati di masa hadapan.

Tambahnya lagi, memang lumrah anak sedang membesar punya sifat ingin tahu, namun ibu bapa harus peka.

“Setahun lepas, nightmare, bile pak sheikh melecur air panas.. Tak pernah lupa apa yg jadi hari tu. Pengajaran dari Allah utk kami lebih berhati2.

“Anak2 nak membesar mmg sgt cepat tangannya.. die mencuba n ingin tahu.

“Parents xboleh leka. Jgn sesekali letak benda yg boleh mendtgkan bahaya buat mereka! Hari ni pak sheikh mmg faham maksud HOT / PANAS! Dgn adik die, @hafiya_daisha pun die jaga!

“Alhamdulilah hari ni semakin hilang dah bekas tu. Doc kata amek masa 2-3tahun jugak. Alhamdulilah terima kasih pada semua yg Kirim kan mcm2 lotion, cream, air buat @harraz_daiyan time tu. Moga Allah mewahkan rezeki anda semua. Aamiin,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

Setahun lepas, nightmare 😭 bile pak sheikh melecur air panas.. Tak pernah lupa apa yg jadi hari tu. Apa yg mommy ingat, pesan tok nenek dulu simpan tepung dlm fridge! Klu ada kecemasan itu boleh guna.. . Pengajaran dari Allah utk kami lebih berhati2. Anak2 nak membesar mmg sgt cepat tangannya.. die mencuba n ingin tahu. . Parents xboleh leka. Jgn sesekali letak benda yg boleh mendtgkan bahaya buat mereka! Hari ni pak sheikh mmg faham maksud HOT / PANAS! . Dgn adik die, @hafiya_daisha pun die jaga! 😍♥️ Alhamdulilah hari ni semakin hilang dah bekas tu. Doc kata amek masa 2-3tahun jugak. Alhamdulilah terima kasih pada semua yg Kirim kan mcm2 lotion, cream, air buat @harraz_daiyan time tu. Moga Allah mewahkan rezeki anda semua. Aamiin 🤲🏻

A post shared by Iesya Toh (@iesya_toh) on

 

View this post on Instagram

 

Setahun lepas, nightmare 😭 bile pak sheikh melecur air panas.. Tak pernah lupa apa yg jadi hari tu. Apa yg mommy ingat, pesan tok nenek dulu simpan tepung dlm fridge! Klu ada kecemasan itu boleh guna.. . Pengajaran dari Allah utk kami lebih berhati2. Anak2 nak membesar mmg sgt cepat tangannya.. die mencuba n ingin tahu. . Parents xboleh leka. Jgn sesekali letak benda yg boleh mendtgkan bahaya buat mereka! Hari ni pak sheikh mmg faham maksud HOT / PANAS! . Dgn adik die, @hafiya_daisha pun die jaga! 😍♥️ Alhamdulilah hari ni semakin hilang dah bekas tu. Doc kata amek masa 2-3tahun jugak. Alhamdulilah terima kasih pada semua yg Kirim kan mcm2 lotion, cream, air buat @harraz_daiyan time tu. Moga Allah mewahkan rezeki anda semua. Aamiin 🤲🏻

A post shared by Iesya Toh (@iesya_toh) on

Perkongsiannya turut mendapat reaksi netizen.

Sekadar imbasan, anak sulungnya, Harraz Daiyan disahkan melecur pada tahap ‘second degree burn’ selepas terkena air panas di rumahnya.

Foto : Instagram Iesya Toh

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: media hiburan

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.