VIDEO Dend@m Kesvmat Kerana Cinta Dit0lak, Lelaki Nekad Slhlr Wanita Guna ‘B0moh Slam’

Memang tidak dapat dinafikan, amalan ilmu sihir bukanlah satu perkara baru dalam kalangan masyarakat di Malaysia. Malah amalan ini dilihat semakin menjadi keperluan pada masa kini sehingga mereka sanggup ‘bertuhankan’ syaltan semata-mata untuk kepentingan diri sendiri.

Seorang pengguna Twitter ada memuatnaik beberapa video yang menunjukkan seorang perempuan sedang menanggung ‘kesakitan’ akibat terkena perbuatan sihir dari seorang lelaki.

Dislhlr kerana dend@m

https://twitter.com/g_jaxc/status/1216692738302726144

Menerusi tweet yang dimuatnaik, memaparkan wanita tersebut yang juga merupakan mangsa sihir itu sedang ‘meracau’ dan dilihat perbuatannya seakan-seakan seperti tok sami yang sedang sembahyang. Tambah individu ini lagi, wanita tersebut telah terkena sihir daripada bomoh siam kerana dendam seorang lelaki. Wanita itu dikatakan telah menolak cinta lelaki berkenaan sehingga membuatkan lelaki itu menyimpan dendam kepadanya sehingga dia nekad melakukan perbuatan terkutuk itu.

Hampir 10 tahun dah kena

Menceritakan kisah itu, individu ini memberitahu lelaki yang menjadi dalang disebalik kejadian ini dikatakan telah melakukan perbuatan sihir itu sejak 10 tahun yang lalu. Mangsa yang terkena sihir ini telah berkahwin dan begitu juga dengan pelaku tersebut.

Ustaz cakap dengan jin

https://twitter.com/g_jaxc/status/1216863828320718848

Ustaz yang merawat wanita itu kemudian berkomunikasi dengan jin dan syaitan yang ada dalam tubuh wanita tersebut dan beberapa nama telah disebut oleh ustaz. Pada ketika ustaz menyebut nama-nama jin dan syaitan seperti Handajali, Aljus, Aljrak, Aljurak dan Amman dilihat jin itu seakan-akan menyahut dan memberi respon terhadap panggilan berkenaan.

Disebabkan jin itu tidak mahu keluar dari tubuh mangsa, suami dan saudara wanita berkenaan dikatakan telah melaungkan azan pada telinganya dan membaca ayat-ayat ruqyah. Pada ketika azan dilaungkan, jin yang berada di dalam tubuh wanita berkenaan dilihat bertindak agresif dan cuba melawan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: OHBULAN

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.