“Cindai Bukan Cincal,” Sheila Rusly

Drama rantaian, Cindai sudah pun berakhir siarannya semalam telah mendapat sambutan baik penonton setia drama tempatan.

Lalu Sheila Rusly selaku penerbit drama berkenaan memaklumkan drama Cindai bukanlah satu karya yang dibuat sambil lewa.

Sebaliknya dijalankan dengan penuh komited.

Hos rancangan Ketuk-Ketuk Ramadan itu turut menghargai seluruh tenaga kerja yang terlibat dalam penghasilan drama berkenaan.

“Cindai bukan cincai. Siapa yg tukang tulis, siapa yg tukang buat, siapa yg tukang susun, siapa yg tukang rakam.

“Siapa yg tukang pakai, siapa yg tukang hias, siapa yg tukang cari, siapa yg tukang sambung, siapa yg tukang lakun.

“Siapa yg tukang bayar, cacat cela pasti ada. Sebab kita bukan siapa siapa nak menilai sesiapa. Terima kasih semua sebab jadi tukang tengok.,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

Cindai bukan cincai. Siapa yg tukang tulis, siapa yg tukang buat, siapa yg tukang susun, siapa yg tukang rakam, siapa yg tukang pakai, siapa yg tukang hias, siapa yg tukang cari, siapa yg tukang sambung, siapa yg tukang lakun, siapa yg tukang bayar, cacat cela pasti ada. Sebab kita bukan siapa siapa nak menilai sesiapa.Terima kasih semua sebab jadi tukang tengok❤️ @aydajebat @nazimothman @syazuwanhassan @catrionabrianross @raysharizrose @niezamzaidi @ainina_ahmad_b @haeriyantohassan @maskhan_ @fatinafeefa @annie_mosha @kuzaraeryna @jinggo_jspictures @uzairhaqimy69 @paliyasir @lanshah_82 @enapakwan @naomilarra @lanzpara @danielhakim_ @hanafi.napi.961 @fawwazfazir12 @islahcanroseabdul @hamdan_yasin @realjspictures #cindai #jspictures #sentiasabersyukur #alhamdulillah

A post shared by Sheila Rusly (@sheilarusly_jspictures) on

Bukan itu sahaja, rata-rata peminat memuji dengan menyifatkan drama Cindai merupakan sebuah drama yang menarik untuk ditonton seisi keluarga.

Drama hebat itu dibintangi pelakon hebat seperti Ayda Jebat, Syazuwan Hassan, Nazim Othman, Raysha Rizrose, dan ramai lagi.

Cinda telah ditayangkan di slot Samarinda, TV3 pada setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 10 malam.

Dalam pada itu, pada pelakonnya turut memberikan dedikasi bersempena tayangan akhir drama terbabit.

 

View this post on Instagram

 

Selalu orang complain, drama Melayu predictable, boring. Jadi terimalah kelainan dengan hati yang terbuka ye? 🤗 Saya bersyukur sangat saya ada ruang dalam drama #cindai sebagai Amir. Another dream of mine has come true. Thanks a lot to my lovely sis @sheilarusly_jspictures for her guidance throughout the shooting process and our hero , abang @jinggo_jspictures for his impeccable shots in this drama. Tak lupa kepada pelakon-pelakon lainnnn & semua crew kat sebalik tabir yang komited pagi petang siang malam demi projek ni. Harap-harap sikit sebanyak drama ni berjaya bukak mata korang pasal #bipolar & #depression . Benda-benda ni subjektif. Tapi ada beberapa kategori secara am la. Nak explain panjang-panjang kang korang penat nak baca , jadi boleh la google ok? Anyway, terima kasih sebab korang support our mission and vision to spread awareness via the given platform. Love u guys! Last but not least, to my adik, @aydajebat , U did justice to the role. Bukan biashe-biashe. 🌹 @tv3malaysia @dramasangat @realjspictures ( 📸 – @rockin18 @rockinstudio )

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Instagram Sheila Rusly

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.