“Penat K0t Dia Tu” Lelaki Kant0i Tidur Time Meeting Buat Netizen Terb@hak

Bagi mencari kata sepakat dalam membuat keputusan, perbincangan wajib dilakukan terlebih dahulu. Kadang-kadang tu meeting terlampau lama akan buat kita hilang fokus atau lebih dahsyat lagi, tertidur.

Kali ni admin nak share pasal sorang lelaki ni kantoi tertidur time meeting. Apa yang kawan-kawan dia buat lepas tu confirm buat korang gelak kan. Cuba tengok video oleh @NadiahIskandar_ kat bawah ni.

Penat sangat kot

Kalau admin kena macam ni memang malu lah weh. Tapi setakat ni terlelap time meeting tak pernah kantoi lah lagi. Harap kalau terkantoi nanti takde lah sampai macam ni

Yang ni selalunya memang cakap “tak baik” tapi sebelum tu dia lah yang punya idea nak bagi kantoi. Jangan percaya sangat hehehe

Haa tu lah kesian dia baru nak sedap tidur. Tapi admin minta maaf gak lah sebab gelak kuat gak tengok reaction dia dalam video tu

Aip sis, jangan nak cuci mata pulak. Gelakkan dia takpe, cuci mata jangan ye.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.