‘Bad@n Saya Dan Pilihan Saya’ Gadis Jadi Jvtawan Segera Jval D@ra RM6.3 Juta

Ramai yang bekerja keras untuk mendapatkan wang sehinggakan ada yang terpaksa kerja siang dan malam untuk mencari sesuap nasi. Namun, seorang wanita yang berusia 19 tahun dikatakan menjual daranya dengan harga 1 juta Pund Sterling (RM6.3 juta) melalui sebuah agensi teman sosial. Wanita berekaan dikatakan mahu hidup mewah seperti melancong dan membeli belah barangan mewah.

Ini adalah badan saya dan ia pilihan saya…. saya fikir ini adalah keputusan terbaik.

Berdasarkan video tersebut, Katya memberitahu bahawa dia berbuat demikian kerana mahu menikmati kehidupan mewah dan melancong. Dia turut menegaskan bahawa tindakan menjual daranya itu adalah keputusan yang terbaik pernah dibuat dalam hidupnya.

Perlu pengesahan doktor

Menerusi laporan DailyMail, Katya yang berasal dari Ukraine tetapi kini menetap di Amerika Syarikat mampu bertutur dalam 3 bahasa iaitu Ukraine, Russia dan Inggeris. Dia berhasrat untuk menjual daranya itu pada Disember tahun lalu dengan harga sekirar 84120 Pound Sterling (RM447k). Dia perlu menjalani pemeriksaan doktor untuk mengesahkan bahawa dirinya itu benar-benar masih dara.

Dijual dengan harga RM6.3 juta

Selepas beberapa minggu untuk mencari pembeli, akhirnya seorang usahawan dari Munich, Jerman yang berusia 58 tahun bersetuju untuk membeli daranya dengan harga 1 juta Pound Sterling (RM6.3 juta). Individu tersebut yang memiliki beberapa studio kesihatan di seluruh Eropah merupakan pembida yang tertinggi. Pembeli juga boleh mempertimbangkan untuk mengahwini Katya dan perlu menyara kehidupannya dengan elaun sebanyak 10k Euro (RM45k) sebulan.Selain itu, seorang penyanyi dari Tokyo mahu membayar 800k Euro manakala seorang peguam dari New York turut menawarkan 1 juta Euro (RM4.5 juta) untuk membeli daranya. Walau bagaimanapun, agensi laman tersebut tidak mendedahkan butiran pelanggan atas alasan privasi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: OHBULAN

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.