“Takde Hatl Pervt” Pasangan Dari China Ini Tlnggalkan Anak Mereka Di Lapangan Terbang Selepas Disy4ki Ada Cor0navlrus

Kalau difikir secara logiknya, mana-mana ibu bapa pun kalau anak mereka s4kit, mereka pastinya akan susah hati dan kalau boleh nak jaga anak serta tak sampai hati nak tinggalkan mereka walaupun sekejap.

Macam manapun, ibu bapa dari China ni p3lik sikit perangainya. Menurut portal 9GAG bersumberkan Weibo, ketika Cor0navirus sedang hebat tular di negara tersebut, dua kanak-kanak ni dit4han di Nanjing Lukou International Airport kerana sedang d3mam.

Staf tak bagi anak-anak naik kapal terbang, tapi ibu bapa

Dua kanak-kanak tu katanya ada menunjukkan simptom-simptom Coronavirus atau virus Wuhan sehingga menyebabkan staf airport menghalang mereka sekeluarga dari menaiki kapal terbang.

Disebabkan situasi itu, ibu bapa budak-budak ni kemudian bertelagah dengan staf nak naik juga pesawat dan beri alasan yang kedua-dua anaknya tak demand pun nak naik kapal terbang

Jadi, nak tak nak ibu bapa tu kenalah tinggalkan anak mereka yang sedang sakit di airport dan naik kapal terbang tanpa rasa bersalah. Sama ada polis mahupun staf airport, tak ada sesiapa pun boleh halang ibu bapa tersebut.

Menurut 9GAG, budak-budak tu kini dijaga oleh staf airport.

Disebabkan situasi tersebut, ibu bapa ‘tak masuk akal’ ni dah menyebabkan pesawat delay selama 3 jam kerana pihak berkuasa block pintu masuk ke pesawat.

“MADE IN CHINA punya parents” 

Rata-rata netizen bash habis-habisanlah parents yang berperangai demikian kerana tergamak tinggalkan anak mereka macam tu je. Kalau betul-betul sayang anak, tak sanggup kita tinggal anak kita yang s4kit kat airport kan?

M4lang betul anak-anak dapat ibu bapa macam ni… 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.