K0leksi Kreatif Vide0 TikT0k Negara India ‘0ut 0f The B0x’, Berdek@h Kami Gelak

Pada masa kini, aplikasi TikTok semakin popular di kalangan pengguna dari seluruh dunia kerana ia menjadi platform untuk pengguna berkongsi pelbagai video pendek yang unik dan kreatif. Malah, golongan influencer serta selebriti turut menggunakan platform ini untuk menghiburkan pengikut mereka.

Di twitter, aplikasi TikTok pengguna di negara India menarik perhatian kami dan membuatkan ramai terhibur. Bayangkan kreatif dia itu, memang out of the box betul! Lawak.

Hahaha unik!

Mendapat lebih 60k retweet dari serata dunia, pasangan anak dan bapa ini mendapat pelbagai reaksi dari orang ramai. Rata-ratanya memuji hasil kreatif anak beranak ini. Sekali tengok lucu pun ada. Malah ada beberapa pengguna lain turut berkongsi hasil TikTok mereka.

Hasil TikTok dari negara India

Memang kuat drama orang India ini kan? Yang penting semua kreatif dan menghiburkan hari minggu korang. Kami cabar anda pula yang buat. Hehe

Ramai terhibur

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: lobak merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.