Sebijik! Wanlta Bvat Make Up Ala Muka TokTi Buat Netizen Kagum

Jelas sekali kita dapat lihat sekarang penerimaan netizen terhadap aplikasi TikTok yang dulu dipandang serong kerana ia kini menjadi satu platform untuk seseorang itu menunjukkan bakat mereka.

Viral di media sosial sekarang apabila ada seorang jurusolek yang difahamkan berasal dari Indonesia membuat transformasi rupanya seakan-akan individu sebenar hanya daripada hasil solekannya itu.

Ia menjadi tumpuan netizen di Malaysia kerana wanita yang dikenali sebagai Lucky Hakim di TikTok ini transformasi rupanya yang sama macam penyanyi nombor satu negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Sekali dia mekap terus macam iras-iras Tokti, Power gila!

Rata-rata netizen begitu kagum dengan kreativiti wanita ini, namun begitu, ada juga yang lihat video ini rupa wanita tersebut sebelum make up pun dah ada iras-iras TokTi sikit.

Bukan TokTi je, ada juga beberapa artis lain yang dia dah buat termasuklah artis barat. Ia akan melakukannya berdasarkan permintaan netizen, macam TokTi ni Zulin Aziz yang minta.

Korang boleh tengok sendiri dekat TikTok dia. Selena Gomez dengan Arianna Grande pun ada tau!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber :Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri