Dah Makan Separuh Baru Perasan Ada Kuku Berd4ki Dalam Inti Karipap

Keterujaan seorang lelaki untuk menikmati kuih karipap bertukar satu mimpi ngeri buat dirinya apabila dia menjumpai kuku yang turut berada di dalam inti kuih tersebut.

Kisah ini dikongsikan menerusi kumpulan Masak Apa Tak Jadi Hari Ini Official di laman Facebook dan meraih pelbagai respon daripada warganet.

Tengah seronok makan

Foto: Mee

Jelas lelaki ini, sedang asyik menikmati karipap tersebut dia secara tidak ‘sengaja’ terjumpa kuku yang dipercayai telah digaul bersama dengan inti kuih tersebut. Apa yang lebih menggelikan, apabila lelaki ini turut memperincikan keadaan kuku tersebut yang dikatakan berdaki. Dia pada masa yang sama, turut meminta pandangan orang ramai mengenai nas1b yang menimpa dirinya.

Maaf lari tajuk bukan masak apa tak jadi hari ni tengah sedap-sedap makan karipap tetiba jumpa kuku. Terus mual nak muntah dah la kuku tu berdaki apa pendapat anda semua.

Mengulas lebih lanjut, lelaki ini sudah melaporkan ins1den yang men1mpanya kepada peniaga tersebut. Namun, peniaga itu menjelaskan mereka membeli karipap sedia ada yang dijual di pasar sebelum menjualnya semula kepada orang ramai.

Ye dah pun complain dia rasa nak sepak pun ada. Tapi tetiba mereka cakap ambik karipap yang dah siap so mereka cuma goreng je dan jual so kita pun nak mar4h siapa.

Ye macam tu ambik frozen sebab tu kadang-kadang takut juga beli makanan tu memang tak boleh telan rasanya sebab sangkut kat l1dah pun kunyah pun tak hancvr siap rasa gig1t-g1git ingatkan tulang bawang ke cili ke aihh hati-hati la ya kalau ada makanan yang dikvnyah pel1k-pel1k tu cepat keluarkan.

Respon netizen

Menjengah ke ruangan komen rata-rata netizen memberi pendapat mereka kepada para peniaga di luar sana supaya mengutamakan aspek kebersihan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @KLPRESS

Sumber: Mee via Masak Apa Tak Jadi Hari Ini Official

PERHATIAN: Pihak KL PRESS tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KL PRESS juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment on "Dah Makan Separuh Baru Perasan Ada Kuku Berd4ki Dalam Inti Karipap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*