Fikry Ibrahim hantar rombongan merisik Siti Nordiana? – “Saya memang ranc@ng nak kahwin tapi bukan tahun depan”

PELAKON Fikry Ibrahim menaf!kan dakwaan dia sudah menghantar romb0ngan merisik dan bakal berkahwin dengan penyanyi Siti Nordiana atau Nana pada tahun hadapan.

Bagaimanapun, Fikry atau nama sebenarnya Ahmad Fikry Ahmad Ibrahim, 25, berkata dia ada perancangan untuk mengakhiri zaman bujang dalam tempoh dua tahun akan datang..

“Saya tak tahu macam mana boleh timbulnya g0sip saya dah hantar romb0ngan meris!k dan bakal kahwin dengan Nana pada tahun depan.

Ruangan g0sip yang mend@kwa pasangan ini bakal kahwin pada 2020.

“Merisik dan bakal berkahwin itu memang tidak benar. Tahun hadapan saya akan sibuk sebab nak fokus pada kerjaya dan perniagaan sahaja.

“Saya memang akan berkahwin tapi sasaran saya untuk tamatkan zaman bujang itu pada tahun 2021 atau 2022,” kata Fikry ketika dihubungi mStar pada Isnin.

Fikry diminta mengulas mengenai sebuah artikel di ruangan g0sip yang mendakwa dia dan penyanyi lagu Hatiku Milikmu ini bakal melangsungkan perkahwinan pada tahun depan.

Malah, pelakon drama Rindu Yang Terl@rang ini juga dikatakan sudah menghantar cincin merisik kepada Siti Nordiana secara senyap

Dalam pada itu, Fikry memberitahu dia mengambil g0sip tersebut secara positif selagi perkara itu tidak menimb0lkan fitn@h yang menjejaskan nama mereka.

“Saya okey saja dan tak ada masalah pun nak layan g0sip sebegini. Asalkan ia tidak mel@mpaui batas sehingga boleh menimbulkan fitn@h.

“Selagi g0sip itu ke arah positif dan bukan sesuatu yang mencem@rkan nama saya serta mana-mana pihak, saya okey.

Fikry tiada masaIah berhadapan dengan g0sip cinta.

“Kita pun tak boleh nak kawal apa yang orang nak perkatakan. Lumrah menjadi seorang selebriti akan berhadapan dengan g0sip cinta,” ujarnya.

Fikry dan Nana mula berkawan rapat semenjak menjadi pengacara bersama program Gema Geg@r Vaganza dan digandingkan menerusi drama Cakelat Semanis Honey pada 2017.

Namun, masing-masing menegaskan hubungan itu hanyalah atas dasar kerja sahaja dan tiada wujud cinta l0kasi antara mereka.

Pada Mac lalu, gurauan Fikry ingin menjadi bapa kepada anak Nana iaitu Rayyan  menerusi ruang k0men Instagramnya turut menarik perhatian netizen.

Sumber : Mstar